De praktijk

Praktijk Van Douveren & van Harten in Velp biedt u algemene fysiotherapie, manuele therapie volgens de Utrechtse school, individuele training en bewegen in kleine groepen.
Manuele therapie volgens de Utrechtse school, is een milde, mobiliserende, effectieve behandelvorm voor de gewrichten van de wervelkolom, armen en benen, waarbij de bewegingsfunctie van de gewrichten verbeterd wordt, zonder dat er sprake is van ‘manipuleren/kraken’. De praktijk werd opgericht door Betty Suurenbroek en in augustus 2015 overgedragen aan Jet van Douveren en Fenna van Harten.

Wij behandelen klachten van gewrichten en spieren waardoor u in uw dagelijks leven belemmerd wordt. Alle behandelingen voeren we uiteraard nauwkeurig en met persoonlijke aandacht uit.

De praktijk heeft goed toegankelijke en ruime behandellocaties op Nieuw-Schoonoord en aan De Ruyterlaan – beide op de begane grond. De ruimte op Nieuw-Schoonoord beschikt daarnaast over een oefen- en trainingsruimte.

Velp fysiotherapie Praktijk Nieuw-Schoonoord 1Velp fysiotherapie De RuyterlaanVelp fysiotherapie Praktijk De Ruyterlaan 27aVelp fysiotherapie Nieuw-Schoonoord

Wij zijn samenwerkingspartner van het eerstelijns gezondheidscentrum 1+ Velp en zijn aangesloten bij de werkgroep Schouder-Elleboog Gelderland en het Hand-PolsNetwerk geïnitieerd vanuit ziekenhuis Rijnstate.

U bent van harte welkom, onze praktijk is direct toegankelijk, zonder verwijsbrief van uw huisarts.