Contact

Telefoon en mail
U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Wij streven ernaar dezelfde dag of de volgende dag contact met u op te nemen indien u een bericht achterlaat.

Openingstijden
De praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur. Op dinsdag- en donderdagavond kunt u tot 21.00 uur bij ons terecht.

De behandelingen vinden plaats op afspraak. Als u niet bij ons op de praktijk kunt komen, behandelen we u ook aan huis (Velp, Rozendaal en Arnhem gelegen aan de Velpse/Rozendaalse zijde).

Wij hanteren geen wachtlijst. Wij streven u ernaar om u binnen 2 dagen vanaf het moment dat u contact opneemt een afspraak mogelijkheid aan te bieden.

Een afspraak wijzigen is geen probleem. Graag vragen wij u dit 24 uur van tevoren te doen, zodat wij in staat zijn deze ruimte op te vullen. Lukt dit niet dan zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen.

Waar vindt u ons?
Onze praktijk De Ruyterlaan 27a is dichtbij de vijver met muziektent in Velp-Noord.
Onze locatie Nieuw-Schoonoord 1-2b is in het servicegedeelte van het woonzorgcomplex Nieuw-Schoonoord parallel aan de Hoofdstraat in Velp.

Beide locaties bevinden zich op de begane grond en hebben ruime parkeergelegenheid.

Jet is op maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdag aanwezig op De Ruyterlaan 27a. Op woensdagmorgen en donderdagmiddag is zij aanwezig op Nieuw-Schoonoord  1-2b.

Fenna is op maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdag aanwezig op Nieuw-Schoonoord 1-2b. Op woensdagmorgen is zij aanwezig op De Ruyterlaan 27a.

LET OP: Als u via uw navigatie of Google maps ons adres zoekt, dan ‘De Ruijterlaan’ invoeren.